Bent u klaar voor de Duitse markt? Met onze 6 stappen bent u dat zeker!

Stap 1: Uw huidige strategie

We starten met ons te verdiepen in uw huidige organisatiestrategie om vervolgens gezamenlijk doelen op te stellen die u in Duitsland wenst te behalen.

Stap 2: Duitsland strategie

In deze fase werken we uit, welke strategische stappen uw organisatie moet ondergaan om een goede basis te kunnen vormen voor succes in Duitsland.

Stap 3: Mediaselectie

Vanuit de Duitsland strategie worden de juiste online en offline kanalen geselecteerd, die aansluiten bij uw organisatie, uw doelgroep en uw doelen.

Stap 4: Kanaalbeoordeling en kanaaluitwerking

Ons team van specialisten werkt voor u nauwkeurig uit hoe het geselecteerde pakket aan middelen moet worden ingericht om in Duitsland op de juiste manier in beeld te zijn bij uw doelgroep.

Stap 5: Actieplan

In het actieplan krijgt u een duidelijk en concreet overzicht van de marketing- en communicatieactiviteiten die moeten worden uitgevoerd om uw doelen te behalen. 

Stap 6: Uitvoering

Bij ons stopt het niet bij het leveren van een doordacht plan. Ook voor de marketing- of salesuitvoering kunt u gebruik maken van onze expertise. Samen met u, gaan we aan de slag om de reeds gestelde ambities waar te maken en aantoonbaar succes te creĆ«ren. 

Bent u klaar voor de Duitse markt? Met onze 6 stappen bent u dat zeker!